Мария сподели с почитателите си заглавието на новия проект, с който съвсем скоро ще ни изненада в ефира на телевизия “Планета”. “Мръсни думи говори” е озаглавен предстоящия сингъл на певицата, който е по музика и аранжимент на Кости Йонита и текст на Тина Денчева.

“Бих искала да Ви споделя малко от това, което с целия ми екип и с цялата ми обич, подготвихме за всички Вас. Имаме си нова любима песен, надявам се да бъде и Вашата...”, сподели Мария.

Тя разкри още, че концепцията на видеоклипа е вдъхновена от идея на нейна близка приятелка, но заедно с целия екип – режисьора Людмил Иларионов – Люси, оператора Георги Марков и сценографа Даниела Гандова са я доразвили и пресъздали през собствената си призма.

“Благодаря на големия екип, работил по идеята, за чудесно свършената работа и невероятното настроение по време на снимките”, призна Мария, като допълни, че ще запази най-голямата изненада още малко в тайна.

Певицата вярва, че лентата, в която специално участие взема и балет Fame /мъже/, ще въздейства и на зрителите.
Специално за реализацията на този проект Мария отново е блондинка, като за стайлинга си тя се довери изцяло на собствения си моден усет. Гримът е на Кирил Чалъков, коса - Милена Димитрова-Фифи.

Източник: planeta.tv, фотограф: Костадин Кръстев - Коко