''Много съм щастлива, че “Кажи ми Да” е в моя репертоар.'' Това призна младата изпълнителка Крисия D в интервю за предаването “Автограф”. Тя представи сингъла в началото на месец юни и за два месеца след появата си в телевизионен ефир, той вече се радва на изключителен интерес от страна на меломаните.

В Planeta Official в Youtube “Кажи ми Да” приближава 3 млн. гледаемост, което определено е белег, че Крисия D върви в правилна насока като изпълнител и предлага проекти, които успяват да привлекат вниманието на публиката. Самата изпълнителка не крие, че специална заслуга за това има и колегата й Галин, който е автор на парчето и й го е подарил.



“Галин е един много специален човек за мен, който изключително много ценя. Той направи много неща за мен, повярва в моя потенциал и продължава да ме подкрепя”, признава Крисия D и не крие, че Галин е човек, който е много целеустремен и с ясна концепция за живота, което е рядкост за младите хора в България, пише planeta.tv.

Затова и самата тя взема пример от него и си пожелава някой ден да се радва поне на половината любов, която публиката му дава, защото тя е наистина огромна.