Деси Слава представи своя нов дългоочакван музикален проект “Започваме на чисто” в Planeta Official в Youtube и в ефира на телевизия “Планета HD”.

Само за часове певицата успя да предизвика истински фурор сред публиката, като меломаните не спираха да споделят новото предложение на своята любимка в социалните мрежи.

Повечето от тях коментираха, че и песента, и клипът, който е много цветен, интересен и завладяващ, носят много лятно настроение и свежи емоции, пише planeta.tv.



“Песента е точно за лятото с малко по-различно и разнообразно звучене. Откроява се от другите, което е доста добре, а клипът също е на високо ниво и ще стане хит”, споделят почитателите на Деси Слава след премиерата.

За този проект звездата на музикална компания “Пайнер” обедини своите творчески виждания с композитора Даниел Ганев и текстописеца Росен Димитров, а за оригиналното видео се погрижи Георги Марков. Паралелно с появата на клипа Деси Слава показа кадри и от нова фотосесия, която реализира с фотографа Георги Малев.