„Заключвам сутиена си с този ключ, който е на врата ми" - шегува се Ашли в предаването „Шпионка" и допълва - „Подарък ми е от много скъп човек за мен, не е мъж, а жена. Не съм го показвала и снимала до този момент. Рядко го слагам, но ми напомня за много хубави спомени, които съм имала."

Звездата на Фен ТВ разкрива в предаването и още неподозирани тайни за себе си. Певицата споделя пред водещата Ива Атанасова, че не е била и няма да бъде любовница на някого, че не е готова на всичко в името на това на всяка цена да успее, че няма пластични корекции по себе си, а понякога пуши цигари в компанията на приятели, но въпреки това пази гласа си.



Певицата споделя, че от малка има мечта да направи дует с Теодора, а съвместен проект с Алисия за нея би бил голяма чест. „Бих направила дует с всички мои колеги. Между нас няма конкуренция, а по-скоро уважение" - споделя изпълнителката в предаването „Шпионка" по Фен ТВ.



В момента Ашли е съсредоточила вниманието си върху дуетен проект с Балканска звезда, която на този етап певицата пази в тайна. Тайна се е и оказа името на нейния любим, която засега изпълнителката не възнамерява да покаже публично.