Ози Озбърн "продал душата си на дявола".

67-годишният фронтмен на "Блек сабат" смята, че ще отиде в ада, когато умре, защото е направил много неща, които не е трябвало да прави, съобщава Контактмюзик.

Запитан за какво би продал душата си на дявола, Ози отговори:

"Вече го направих. Ами, продаваш душата си на дявола, когато направиш нещо, което не трябва и аз вече го направих. Живях живота си на пълни обороти. Ако има живот след смъртта, аз ще имам добро място в пещта".

Озбърн озаглави соловия си албум от 1982 г. Speak Of The Devil в чест на свръхестественото и нерядко преднамерено е причинявал противоречия. Говорейки за обложката на албума, на която е гол с течаща от устата кръв, той сподели:

"Имаше кръв в устата ми, сос от червени боровинки. Казах: "Сложете нещо в албума, което ще бъде цензурирано". Ако ви цензурират, ще продадете повече албуми".

Припомняйки си за наркотичните си нощи през 70-те години на миналия век, Ози разкри, че би искал да прекара оставащите си дни в тъмнина.

"Нощ завинаги, аз съм Принцът на мрака! Харесвам нощта. Когато използвах всички тези прахове, спях през деня и бях буден през цялата нощ. Будех се и виждах слънцето, мразех да гледам зората. Когато съм на турне, трябва да имам затъмнени прозорци в спалнята. Запечатвам ги", сподели рокаджията.