През изминалия уикенд Ивана се зае с изпълнението на благородна кауза "Заедно в бедствието", която сама инициира след водния ад, залял стотици къщи.

Само за седмица инициативата успя да събере 27 430 лева - по 10 000 лева от събраните средства, певицата предаде на пострадалите семейства във Варна и Добрич, а останалата част тя дари на две от семействата, пострадали най-много от водното бедствие в Килифарево, Велико Търново, съобщават от Планета.

В присъствието на кметовете на Велико Търново и Килифарево, Даниел Панов и Димитър Събев, Ивана лично дари мебели и бяла техника на семействата на стойност 7 430 лева.



"До сега не бях се ангажирала с подобно нещо и не бях наясно колко е сложна организацията, но съм удовлетворена, че правя нещо човешко и различно от пеенето и забавата" - сподели певицата по повод инициативата, която сама поде.

"Разбирайки за бедствието, си казах, че ние, популярните личности, много ни бива да ходим по студията и да даваме акъл. Изобщо, българите сме много силни в съветите, но трудни в действията" - не скри Ивана и допълни, че е възмутена от препратките между местна и централна власт. "В такъв момент подобни коментари нямат място" - категорична бе изпълнителката, пише signal.bg.