Ромската певица Роксана разкри истинската причина, заради която тя напусна второто издание на риалити формата "Къртицата".

Роксана призна, че не е издържала на напрежението и не успяла да се впише в играта, така както смятала, че ще успее, преди да влезе в шоуто.

"Плачех непрекъснато и се чудеха какво да ме правят!", чистосърдечно призна Роксана. Фолкпевицата не е имала никакви проблеми с останалите участници, но натоварените битки и многото страхове, които се наложи да преодолее, й дошли в повече.

Изпълнителката предпочете да се върне при семейството си и да продължи работата по новия си албум, който вече е факт. Във "Всеки има ангел" Роксана е работила с екип от шестима аранжори и две текстописки. Смята, че едноименната песен, на която е кръстена новата тава, е една от най-хубавите, които някога е правила. Вярва, че наистина над всеки човек бди висша сила. Тя е усетила помощта на своя ангел, когато загубила майка си. От 11 г. до нея е съпругът й Калин, с когото отглежда 12-годишния си син.