Певицата Рут Колева трудно би могла да мине за проф. Юлиян Вучков, но вече спокойно може да влезе в офиса на телевизия „Евроком".

Причината е, че тя най-случайно е намерила на улицата журналистическата карта на водещия на „Времена и нрави".

Червенокосата звезда показа в социалната мрежа „Фейсбук" снимка на служебния пропуск на проф. Вучков. Рут го открила изпаднал на тротоара докато се разхождала. Певицата веднага пусна фотос на изгубената журналистическа карта, като под нея написа: „Какво намерих на улицата...". На снимката ясно се вижда, че документът е актуален, а датата му на валидност е до края на годината, пише ''Всеки ден''.

Къде е намерила „ценната" находка и дали ще я върне на притежателя й певицата не издава, но споделя, че това е добър повод за гостуване в предаването на взискателния професор. В края на миналата година предаването на Вучков бе свалено от ефира на „Канал 3". Тъй като професорът междувременно се изпокара и с останалите телевизии, единствено „Евроком" отправи покана към устатия водещ, която той без много да се чуди, прие. Предстои да разберем защо си е изпуснал пропуска за работното си място и дали Рут му го е върнала.