Краси Аврамов сериозно обмисля да напусне България окончателно.

„Човека глас", както той сам се нарича, бил изключително разочарован от отношението, което получавал по родните географски ширини.

„Откакто съм се върнал в милата ни родина, местните медии не спират да ме плюят. Всичко е толкова изфабрикувано и измислено, че се възмущавам ежедневно", споделя Аврамов в лично свое писмо.

Според изпълнителя представянето му на международния конкурс „Евровизия" било съвсем добро и не съжалявал за нищо. „Тук обаче изкарват 16-ото място на подобно мащабно състезание пълен провал и ме нямат за нищо, служа само за подигравки", жалвал се Краси. ''Никой не ме цени и не виждам защо да оставам в тази държава. Нямат ни най-малко уважение към мен'', оплаквал се певецът пред близки.

Аврамов бил огорчен и от факта, че наскоро блъснаха и буквално смачкаха чисто новата му кола, за която се бръкнал от джоба си с немалка сума. Изпълнителят бил сигурен, че всичко е направено умишлено нарочно, за да го сплашат. Според слуховете „Човека глас" има намерение да се върне в Щатите, където е живял дълги години.

Недоброжелатели споделят, че Аврамов си е опекъл работата и от София отива директно в Лос Анджелис, където го чака старо гадже, с което са се събрали и ще го издържа. На него не му пука, че ще живее с мъж, важното е някой да се грижи за него и да му плаща скъпите прищявки. ''Не успя да се наложи в България, защото е бездарен и сега си търси оправдание да замине'', коментират близки до изпълнителя.