Любимото лице на Нова ТВ Орлин Павлов е сред набелязаните за участие във второто издание на „Като две капки вода''.

Шоуто тръгва напролет, но синеокият певец вече се спряга като сигурен победител. Той има зад гърба си два спечелени риалити формата - „ВИП Брадър" и „Денсинг старс". Надява да се окичи и с трета победа - този път и от шоуто за имитатори.

''Победителят е ясен", коментират зрители по форумите. Поп изпълнителят, който има таланта никога да не влиза в конфликти, е вечният лидер във всички риалитита, в които участва. Той е любимец на жените, а е азбучно правило, че в такива програми най-често гласува именно представителките на нежния пол, пише ''Всеки ден''.

На Орлин обаче никак няма да му е лесно, защото останалите участници също ще са на ниво. Спряганите имена са на актрисата Биляна Петринска, чаровницата Белослава, Дони и Нети и джаз певицата Хилда Казасян.

Засега мистерията е единствено около ролите на звездите в шоуто. Не могат да се разпределят кой да бъде състезател и кой ще оценява двойниците.

Единственият сигурен съдия към момента е Милица Гладнишка, която миналата година остана втора в състезанието. Мястото й сред оценяващите й беше обещано като утешителна награда. Победителят Рафи пък спечели автомобил.