Аутсайдерът Пламен Медаров се очертава като най-сигурният победител във „ВИП Брадър" часове преди финала на риалитит, твърди "Всекиден".

Влязъл като никому неизвестен фалшив бизнесмен и марионетка, изпълняваща желанията на зрителите, той бързо се превърна в съквартиранта с най-големи шансове да отвее родните звезди, всяка от които намери начин публично да се изложи.

Макар да е дразнещ за повечето обитатели на къщата, Пламен се харесва на зрителите, гласуващи на принципа „нашето момче е най-добро".

Повечето го припознават като обикновен човек, успял да сложи виповете в малкия си джоб. Той събираше най-много зрителски гласове до полуфинала, когато Ваня Червенкова взриви ефира с 90% одобрение, което се оказа купен вот.

След като стана ясно, че бизнес дамата е подготвила гласуването в своя полза, много от зрителите решиха, че изходът от шоуто вече е решен.

Но след грандиозния скандал продуцентите се притесняват, че ако Червенкова излезе първа, никой няма да повярва, че вотът е реален. Именно затова те до последно умуват как да изключат нейните купени гласове, за да запазят имиджа на шоуто.

Съмнения в почтеността на гласуването има още от първия сезон на „Биг Брадър", но за първи път те се потвърждават. Ето защо от екипа едва ли ще допуснат да се компрометират, оставяйки Ваня да победи.