Младият изпълнител Jeason Brad Lewis винаги има интересни неща за разказване.

Отделно от разнообразните му нови проекти обаче, той издаде и откъде намира средства за реализиране на идеите си, пише blife.bg.

"Музиката е много скъп спорт в България. Има много талантливи, красиви и жестоко пеещи хора, които нямат пари и не знаят откъде да започнат. В България артистите не сме кой знае колко много", разказа Jeason.

И за да може да си позволява това скъпо удоволствие, се оказва, че получава финансова подкрепа от родни бизнесмени. Те харесали него и нещата, които прави и решили да подплатят идеите му със средства.

"Имам подкрепата на хора, които са много напред с финансовата маса. Богати бизнесмени, но моля ви не бъркайте богати бизнесмени с Чичко Паричко. Не си лягам с никой за пари. Със заплатата си на дизайнер си позволявам достатъчно много неща", добави той.

В момента той работи като дизайнер за няколко фирми. Направил дизайна за новия сингъл на Sanny Alexa, преди това за кавър сингъла на Богомил. Старае се всяка свободна минута да посвещава на новите си проекти.

"Много време ми отне да направя второто ми парче, което се казва Silver Rain (Сребърен дъжд). Отново е на английски, защото съм с продуцентска компания от чужбина и все пак целим и европейския пазар. В никакъв случай не пренебрегвам българската публика. Тя най-добре вижда, че правя качествени неща", каза още Jeason.

Наскоро го видяхме в колаборация заедно с Тодор Гаджалов, с когото представиха песента "Щ’ пусна на моно". Тя е по музика на Тошко и текст Невена Колева и Jeason.

"Има много закачливо заглавие. Пуснахме го, за да зарадваме и нашата тийнейджърска маса, която харесва малко по-диви и освободени изпълнения. Бийтът е наистина много хубав. За първи път пея на български език, защото това е колаборация с Тодор", добави Jeason.