Две от най-успешните черни банди за всички времена Blackstreet и Wu Tang Clan вдигнаха във въздуха Bedroom Beach през изминалата нощ. Неочакваната поява на R&B легендите Wu Tang Clan в клуба само няколко дни след тяхното изключително представяне на “Spirit of Bugras” бе страхотна изненада за публиката.

„Като разбраха, че Blackstreet ще имат участие, Wu Tang Clan проявиха желание да ги чуят. Те са им фенове!” – казва Борислав Миланов от Symphonics Entertainment, един от организаторите. Това беше чудесна възможност за тези, които не успяха да дойдат на музикалния фестивал, да се срещнат отблизо със своите кумири.”

Освен, че уважиха Марк Мидълтън, Ерик Уилямс и Джереми Ханан от Blackstreet, кръстниците на харкор хип-хопа излязоха спонтанно на сцената при тях и направиха изключително зрелищно шоу. След като американската банда Blackstreet показа какво значи висока класа и изключителни музикални възможности, великолепната седморка пое щафетата и близо половин час държа присъстващите в транс. RZA, GZA, Method Man, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God и Masta Killa изпълниха 5-6 свои хита, както и няколко парчета от новия си албум A Better Tomorrow, с което подлудиха гостите на клуба.

„Wu Tang Clan са ветерани, от 20 години са на сцената, те са рапъри, по-първични, по-диви. Blackstreet са изпълнители, тяхната музика е по-изтънчена, по-романтична. – коментира съвместното участие на двете банди Борислав Миланов, който всъщност доведе американските звезди у нас. Има голям контраст между тях и въпреки, че стиловете им са различни се получи уникално шоу!”

От Symphonics споделиха, че Blackstreet и Wu Tang Clan са се влюбили в нашата страна и плануват отново да се върнат. Wu Tang Clan летят утре за Копенхаген, а момчетата от Blackstreet удължават престоя си с няколко дни, за да пообиколят родното Черноморие. 

Снимки: disco.bg