След дълго чакане италианецът Лео и неговата приятелка Лучия ще станат родители в края на октомври.

В момента Лучия е бременна в петия месец с близнаци. Покрай щастливата новина се появиха слухове, че хубавицата е заченала ин витро, затова тв готвачът реши да изясни ситуацията, пише blife.bg.

"Искам да уточня, защото на някои места пише, че сме направили децата с ин витро. Аз даже не знам какво е това, мислех, че е името на някое вино. Всичко е домашно, правено от мен в Америка. Отидох в Америка и сбъднах две мои мечти. Неочаквано, защото две години се борим да направим това нещо и изведнъж явно тя в Щатите е била много спокойна", разказа Лео.

В момента половинката му се чувства добре и дори е започнала да харесва наедрялото си коремче.

Вече е ясно, че децата ще са момчета и двойката дори е измислила имената - Николо и Матия. Едното било малко по-големичко, защото са направени на различни дати - едното в Ню Йорк, другото в Лос Анджелис с ден разлика, добавя още Лео.

"Те са разнояйчни близнаци и въобще няма да си приличат. Вижте колко различни правя нещата", хвали се още тв готвачът на TV7.

И макар че около него непрекъснато има много красиви жени, той твърди, че Лучия не е много ревнива. Не се притеснявала за него, защото за нея било важно не какво има в главата, а в сърцето.

"С Лучия сме заедно от 9 години. Така бързо минава времето. Най-хубавото е, че много добре се разбираме. Не помня за 9 години, да сме се скарали един път. Аз мисля, че това е рецептата за всеки, който има приятелка - не трябва никога да си говорите лошо, защото това ще остане завинаги", обяснява Лео.

Като труден момент във връзката им определя влизането си в Big Brother. Тогава били заедно само от 6-7 месеца, освен това тя останала сама в непозната държава. Затова той й казал, че ако реши да се върне в Италия, той ще отиде при нея като излезе от предаването. За щастие, бившата жена на брат му - Диди, много й помогнала и дори я научила да говори български.

"Трудни моменти не сме имали. Не си държим сметка, когато иска отива в Италия, аз ако имам работа оставам тук, ако не, ходя с нея", добави още Лео.