Гигантски пици хвърчат между Лео Бианки и Мис България 2012 Габриела Василева в новото видео на италианеца ''Яко парти''.

Клипът беше заснет само за ден в първия четиризвезден тематичен хотел в България – ''Дипломат Плаза'', гр. Луковит. Това е и първи самостоятелен сингъл на български език за Лео, след като в последната година записа два супер успешни дуета с рапъра Играта – ''Айде на морето'' и ''Weekend''.

''Имахме резервация като холивудски звезди. Разполагахме се в 9 хотелски стаи. Имахме гримьорки и фризьорки, осигурени от !no frame media, продуцентите на кулинарното ми шоу ''Какво ви забърка Лео'' по TV7'', разказва колоритният италианец за снимките на ''Яко парти''.

Лео избра да отправи послание към феновете си с това първо самостоятелно видео. ''Идеята ми беше да покажа, че може да има купон, без да се използват наркотици. Може да стане яко парти, без да рискуваш живота си'', коментира изпълнителят. Именно затова Лео покани Габриела Василева във видеото. Тя е лице на националната кампания против наркотици !no drugs.

Във видеото Лео си партнира и със стария си приятел Играта, който обаче не рапира, а само демонстрира актьорски заложби между три прелестни модела на Maxx Agency.

Музиката на ''Яко парти'' е дело на Бате Пешо, който е помогнал на Лео и за текста на песента. Парчето е записано в столичното студио Buster. Видеото, което до дни ще се завърти в ефир, е заснето от най-актуалния хип-хоп режисьор Bashmotion. Продуцент е самият Лео.