Сладкото откритие на Playboy Бояна Маринова краси корицата на мъжката Библия.

Темпераментната балканджийка – Бояна е родена в Тетевен - изглежда като перфектна комбинация между други две PLAYBOY корици - Николета Лозанова и Благовеста Бонбонова. И със сигурност, благодарение на стилната си сесия в брой 132, ще стане също толкова известна.

Снимките на Бояна са „вълнуващо изживяване” и според нея всяка жена тайничко си мечтае да бъде Playboy корица и да „стане част от многобройните мъжки фантазии”. За нея мъжете са пренаситени и разглезени от женското внимание.

„Най-тъпата свалка беше в един столичен клуб – бях в компания с приятели, когато непознат се приближи, падна на колене, каза, че съм най-красивото нещо на света и иска да се ожени за мен, за да му родя деца!”, през смях разказва Бояна, преди да продължи към това как експериментира сексуално в... самолет.

Родена в заветната за българите 1993 г., Бояна знае всичко за „Парк де пренс” и легендарната победа на националите ни над Франция. Красавицата се интересува живо от футбол и с увереност демонстрира почти „академични”, за нежната половина от хомосапиенса футболни познания.