Следващият, който ще си тръгне в галоп от ''Къртицата'' в четвъртък, ще е Азис. Костинбродският славей вече не издържа да се прави на маймуна пред зрителите, зове го свободният живот и гаджето му, затова ще си вземе шапката и ще издими.

И за да не бъде голям резилът, както с Николета, той ще отпадне на елиминациите утре. Явно той е заявил намеренията си на продуцентите и затова още снощи те започнаха манипулациите. Певецът се изкачи внезапно на първо място в подозренията на зрителите, че е Къртицата. Вместо да завърши снощи, гласуването продължава и днес. Най-вероятно да се затвърди позицията на ленивия участник.

Той, разбира се, е най-малко подозрителен и едва ли някой гласува за него. Не е достатъчно хитър за ролята, а мисиите ги отказва, защото се страхува, или просто не са му приятни. През цялото време Азис просто демонстрира присъствие в предаването и нищо повече. Явно това е договорка и рекламен трик, коментирха хора, които наблюдават предаването внимателно. През целия рекламен период Николета и Азис бяха използвани като примамка, че ще участват, за да съберат повече зрители. Сега става ясно, че те по-скоро са били част от рекламната кампания, отколкото истински участници. За да не се разбере това, се прибегна до различни трикове. Николета например написа сърцераздирателно писмо, с което се отказва от участие, понеже не можела да бъде далеч от детето си и едва сега осъзнала колко й липсва семейството.

Тя не искала пари, искала любов. Писмото прозвуча доста фалшиво и в студиото коментираха, че е лигла, без да употребят съответната дума. Като упорито я иронизираха и говореха за нея с пренебрежение. И понеже Азис няма как да мине със същия номер – писмо, че му липсва гаджето, в четвъртък той ще се изниже под предлог, че зрителите са го номинирали. Чисто, елегантно и задкулисно за наивните зяпачи, които вече са уловени в мрежата да търсят кой е Къртицата, а такава всъщност в момента няма. Но пък двете приятелки изиграха ролята си Те ще се измъкнат от предаването и ще спрат да лазят из калта и да гълтат червеи, макар че точно те единствени отказаха да ги ядат. А другите да се гърчат. Хонорар лесно не се заработва, пише skandalno.net.