Прокурор Иванов най-после заряза невярната моделка Кристина Диманова.

Връзката на актьора Симеон Лютаков с младата красавица отдавна цикли заради постоянните й изневери.

Въпреки това звездата от „Седем часа разлика" продължаваше да упорства и дори няколко пъти предложи брак на красавицата, която обаче така и не му отговорила, пише vsekiden.com.

Най-сетне обаче прокурорът Иванов е решил да загърби нещастната си връзка и да си намери жена, която да го обича истински. Преди вечер той се появи на светско парти с нова изгора и заяви пред всичките си колеги и приятели, че Кристина Диманова е затворена страница за него.

*Симеон с новата си изгора

Лютаков предизвика истинска суматоха, представяйки непознатата си нова спътница като своя годеница. Момичето изглеждаше по-младо дори от еротичната моделка Кристина Диманова, с която той имаше разлика от цели 16 години.

Според запознати пък плейбойката сама предизвикала раздялата си с Лютаков, като съвсем видно започнала да му кръшка. Тя се постарала прокурора Иванов от „Седем часа разлика" да засече неин еротичен чат разговор, в който си уговаряла среща с друг. Това преляло чашата на актьора и той решил окончателно да я зареже.

Всички, които го видяха с новото момиче, коментираха, че то е доста по-красиво от Кристина. Очевидно все още нямаше опит в светските събития, защото не разговаряше почти с никого. Стоеше плътно до прокурор Иванов, докато той се забавляваше с приятелите си от сериала.

*Симеон с Кристина

Снимки: Bulphoto