Шоуменът Слави Трифонов за пореден път влиза в болница. От известно време Дългия има сериозни проблеми с кръвното, които наложиха спешни мерки.

Няколко пъти по време на ефир Слави се ожали, че има проблеми с кръвното. Дългия се оплака пред приятели и гости, че нещо не е наред с него.

За първи път се оплака на сръбската фолк фурия Индира Радич. Тя дори му премери кръвното в ефир и остана смаяна как Слави може да се движи нормално с кръвно 100 на 60.

Покрай здравословните си проблеми от 3 години Слави е редовен пациент на Военна болница. Там той прекарваше часове в специална барокамера.

Трифонов си плащаше пo 2 бона, за да престоява по час и половина в стъклената камера,  в която лекарите подават към пациента чист кислород. И според запознати не е нужно да си тежко болен, за да се подложиш на подобна терапия.

Санитари разказват, че посещенията на Слави в центъра са били чисто профилактични, но се породиха съмнения, че Дългия има сериозни проблеми.

Не е тайна, че зрението му съвсем не е цветущо, а освен него от години се оплаква от травма и на крака си, а също и от проблеми с кръвното.

Според медици обаче барокамерата помага също така и при диабет, връща слуха, а също благоприятства и лечението на сърдечни проблеми. Особено полезна е й при множествена склероза - заболяване, от което се твърдеше, че Слави страда, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.