Фолкдивата Мария далеч не е най-идеалната майка, както се изкарва. Тъй като заради звездния си статут певицата не успява сама да се справи с родителските си задължения, тя е наела жена, кояо да я отменя в грижите за 4-годишната Марая – дъщеря й от бившия й съпруг Димитър Андонов.

Просторният апартамент на Християн Гущеров в столичния кв. ''Лозенец'' е обитаван не само от милионера, певицата и наследничката й. С тримата съжителствала и въпросната жена за всичко.

Дамата не била случайна. За да заживее в дома на двойката, тя била избрана измежду над 100 кандидатки за работата, за която Мария потърсила съдействие от специализирана фирма за гувернантки и детегледачки. Имала дълъг списък с претенции спрямо жената – да има педагогическо образование, да не е семейна, да не е от провинцията и прочие, и прочие… Накрая се спряла на въпросната Юлиана.

''Тя ми помага много за Марая. Възпитава детето така, както бих я възпитала и аз. Юлиана е изискан човек, педагог е'' – изпъчи се в гърдите наскоро, цитира kliuki.bg.