Черната Златка изпаднала в крайно неприятна ситуация преди няколко дни, след като тайнствен мъж се обадил на мобилния й телефон и започнал да я заплашва.

Това се случило, докато с годеникът й Мирослав пиели следобедно кафе в центъра на София, след продължителна обиколка по магазините, пише skandalno.net.

Звездата на „ВИП Брадър” видимо се притеснила още при позвъняването, но въпреки това веднага приела обаждането. Колкото и да се опитвала да запази хладнокръвие не успяла и пребледняла доста силно. В един момент събеседникът направо се разкрещял и това принудило Злати да излезе навън, за да не я слушат какво говори.

Очевидци разказват, че Черната Златка се обяснявала по телефона като второкласничка и молела скандалджията да я остави намира. Заявила му, че оттук нататък иска да си живее живота както намери за добре и няма намерение да се превръща в робиня на когото и да било. В крайна сметка тя прекратила разговора сама и дори изключила мобилния си телефон, за да не я притесняват повече.

Мирослав от своя страна също бил доста озадачен и на няколко пъти се опитал да я подпита какво се случва. Плеймейтката обаче не издържала и в крайна сметка си го изкарала на него като му се сопнала, че като е видял едната й кълка това не значи, че трябва да види и другата. Той доста се намръщил, но на този етап благоразумно предпочел да си замълчи.

*Златка и Миро

Освен неприятния разговор с тайнствения мъж, Черната Златка имала и други проблеми, издават нейни познати. Близките на приятелят й Миро съвсем не я харесвали и всеки ден му триели сол на главата, задето е изоставил вече бившата си съпруга и детето им заради нея.

Моделката обаче стоически понасяла тези удари на съдбата и правела всичко възможно, за да се хареса на роднините му.