Цеце Орешкова се показа натюр. Македонката, която в момента е на почивка в Австрия не пропусна да сподели с феновете си как си прекарва зимната ски ваканция.

Брюнетката сподели снимки от Бад Хофгащайн, град в Западна Австрия, на които позира пред обектива напълно естествена - без капка грим по лицето си.

„Красавица!“, възхищават се феновете на Орешкова. И отбелязват, че ваканцията е направила истински чудеса с вида й, пише kliuki.bg. Само преди няколко седмици Цеце пусна друга своя актуална снимка, на която изглеждаше бледа, омърлушена и изморена. Няколкото дни на ски пистите обаче са направили чудеса с македонката. 

Феновете на Цеце коментират, че брюнетката може да сложи в малкия си джоб много родни красавици. Не само защото разчита единствено на естествената си красота и излъчване, но и защото, за разлика от повечето от тях, не се бои да се покаже без грим пред обществото.

От снимките обаче не става ясно с кого красавицата е решила да почива в зимния курорт.

Македонката скоро ще дойде отново в България, тъй като е поела редица ангажименти. Сред тях е и фотосесия за известно мъжко списание. Любопитното е, че Цеце се е навила да се снима за еротичното издание срещу скромната сума от 2000 лева.

А на вас харесва ли ви Цеце без грим? Споделете мнението си в коментарите.