Броени дни след излизането си от Къщата тризначките започнаха разчистването на сметки със съквартирантите.

След като захапаха финалистите, те не пропуснаха да изразят мнението си и за напусналите участници. На прицел този път бе взет, не друг, а фитнес инструктора Стоян Дудов. Вяра, Надежда и Любов продължават да твърдят, че нямат нищо общо с него, въпреки че в мрежата се появиха доказателства, че четиримата се познават. Както изглежда помежду им отдавна има конфликт, тъй като триото не пропусна да го захапе. По повод примера, който дава на младежите и желанието му да бъде известен.

„Той е доста объркано момче, не знае къде е.“, коментират снизходително трите грации. Според тризначките Стоян искал да е известен, но просто не притежавал качества, които да покаже. Това била и основната причина да излезе от Къщата толкова бързо. Не защото е нечие протеже, а защото бил скучен, пишат от kliuki.bg.

„Не знаем какво търсеха да покажат от това момче на младото поколение, но той затова толкова бързо си замина - никой в къщата не разбра нищо за него, нито от къде и какво се случва с него.“, коментират тризначките в интервю за avtora.com. И допълват, че са положили усилия да го разберат, но до напускането му не постигнали никакъв успех.