Майката на Тризначките – Любка, заяви по време на снощния лайф, че не харесва много поведението на дъщерите си.

„Първични са и се защитават една друга. В живота обаче не са такива. Любов се мисли за победител, а и е победител. Бих посъветвала дъщерите си да не са толкова първични. Приличат ми на политици”, заяви Любка, с което предизвика смеха на останалите гости в студиото на Big Brother, пише bliasak.bg.

Коментарите на майката на Тризначките, а и на останалите гости бяха, след като на зрителите беше излъчено видео от игра, която Big Brother направи преди дни в Къщата. В нея участниците трябваше да познаят кой коментар на кого е. От нея обаче много от Съквартирантите научиха потресаващи неща за себе си, казани от другите за тях.

Нед се ядоса на коментар на Стойка, че е разочарована от него, тъй като преди да влязат в шоуто, той й счупил телефона от звънене. Той разкри, че след това тя пък му звъняла да се договорят да гласуват заедно срещу другите участници и накрая да си разделят наградата. Оказа се, че Любов е говорила най-много против останалите си Съквартиранти, а най-потресена от всичко коментари за себе си беше Стойка. Играта изправи един срещу друг всички Съквартиранти.