Миналият й рожден ден бе най-лошият в живота на Деми Мур, тъй като точно тогава се вихреше скандалът около раздялата й с Аштън Къчър, официално оповестена на 17 ноември 2011 г.

Още тогава Деми се зарече, че догодина по същото време ще празнува диво и щастливо. Дали е било чак диво и щастливо не знаем, но разбрахме, че на 11 ноември, актрисата е отпразнувала юбилейния си 50-и рожден ден с приятели в ексклузивния Monte Carlo Beach Club, разположен на плажа в Абу Даби, столицата на Обединените Арабски Емирства.

Деми се чудила с какво да впечатли гостите си, някои от които, включително и тя самата, преди броени дни се завърнали от Индия, където Наоми Кембъл спретна бляскаво двудневно парти за рождения ден на гаджето си Владимир Доронин. Накрая Деми се отказала от неравната битка и заложила на просто и изискано меню – отбрано шампанско и първокачествена морска храна. И произнесла прочувствено слово, в което обещала на приятелите си, че с този купон отваря вратата за нови събития и хора в живота си.