Оказа се, че сред многобройните фенове на Тони Стораро е и шампионът по бокс Детелин Далаклиев.

Двамата имаха възможност да се срещнат и не пропуснаха да се поздравят взаимно за успехите, които всеки от тях има в собствената си област, пише signal.bg.

Човека глас често е споделял, че е голям почитател на спорта и винаги, когато има възможност следи различни съревнования. Сред предпочитаните от изпълнителя на „Ако една звезда си” дисциплини са футбола, волейбола и бокса.

Звездата на Diapason Records винаги е щастлив, когато родните атлети имат постижения и много се радва, че среща някои от тях по участията си и те са почитатели на музиката му.

Съвсем наскоро Големия Тони разбрал, че сред феновете му е и носителят на редица медали в категория до 54 килограма в бокса – Детелин Далаклиев. Преди известно време двамата се срещнали съвсем случайно и макар досега да не се били запознавали лично, веднага намерили общи теми на разговор.

Спортистът не скрил, че харесва песните на Тони Стораро и му пожелал още повече хитове и почитатели. На свой ред изпълнителят не пропуснал да изрази възхищението си от успехите на Далаклиев на ринга и заявил, че му стиска палци за още по-големи успехи в бъдеще.