Венета Райкова буквално ''изтрепа рибата'' с визията си. Водещата на предаването ''Горещо'' публикува нова снимка в личния си Фейсбук профил, на която изглежда в пъти по-добре от спасителката на плажа- Памела Андерсън.

След като се изложихме за пореден път пред ВИП дамата от Лос Анджелис, с многобройните изцепки във ВИП Брадър, се оказа, че  имаме далеч по-красиви жени от Пам. Тъй като всички залитнаха по се*с бомбата, никой нямаше време да обърне внимание на другите прекрасни дами.

Венета Райкова реши да покаже, че блондинката Памела е вече старичка и е изгубила сексапила си. Водещата буквално шашна форумци и почитатели, след като на снимката си във Фейсбук, се показа като лейди от висока класа. На фотото Вени е в черна, класическа, и най-вече се*сапилна рокля, в която Райкова е като кукла.

Почитателите на хапливата водеща веднага побързаха да я сравнят с Пам, и подчертаха, че ''нашето е най-хубаво'' за пореден път.

''Венета, ти си страхотна и си личи, че имаш стил, за разлика от Памела, която го е изгубила!''- написаха верните фенове на Райкова по стената във Фейсбук, цитира kliuki.bg.

От своя страна, Райкова се почувства поласкана и благодари на всички, които я похвалиха за външния й вид.

''Вашата всеотдайност през всички години ме е направила такава, каквато съм! Благодаря Ви!''- трогна се Райкова.