Християн Гущеров се заканил да съди до дупка, пластичните хирурзи, които са обезобразили Мария.

Богаташкото чедо се дразнел, когато четял в пресата, че вместо устни, Мария имала ''джуки'', че гаджето му е пример за неуспешна пластична интервенция, че Мария изглеждала така, сякаш хиляди пчели са оставили жилото си в устата й и какво ли още не.

Чашата преляла, когато преди няколко дни Гущеров разбрал, че чуждестранен сайт е оприличил устата на любимата му с женски полов орган.

От много време интернет потребителите се шегуват с огромните устни на Мария. Според слуховете навремето брюнетката се е наблъскала с не особено качествен силикон, който сега е забранен. Именно благодарение на него при певицата се е получил този вагинален ефект.

Веднага щом зърнали изпълнителката, чуждестранните форумци сравнили джуките й с вагина. Депутатския син буквално побеснял и решил да даде на съд хирурзите, които така брутално са се изгаврили с любимата му.

Мария обаче го спряла, като му заявила в очите, че никой не е объркал операциите й – просто това, което се е получило с устните й, е търсения от нея ефект. Тя помолила възлюбения си да не вдига шум, защото ако я забърка в съдебни дела, нито един пластичен хирург в България няма да се съгласи да й направи каквато и да е интервенция, пише kliuki.bg.