Поп фолк звездата Райна се чувства малко объркана на този етап от живота си по отношение на мъжете.

Медиите непрекъснато й приписват някакви нови връзки като спрягат различни имена за мъж, а от друга страна феновете непрекъснато говорят за възстановяване на връзката й с Константин.

Според Райна, нито едното, нито другото е вярно и все още нов мъж няма.

Самата певица разказва, че явно все още не е готова за сериозна връзка с нов мъж, след прословутата раздяла с Константин.

Тя счита, че станала и по-претенциозна с мъжете, като вече ги оглежда по-внимателно и търси по-специален синхрон с тях.

Райна казва, че е много ухажвана в момента, от най-различни мъже, че дава шанс на някои от тях, но че в момента категорично не е обвързана.

Разсъждава, че внимавала повече, защото забелязвала колко много от обвързаните всъщност се чувстват по-самотни и от тези, които са без партньор и официално са наричани самотни, пише kluki.info

Извън темата за своя евентуален нов мъж, по отношение на своето наскоро преминало турне в Америка, Райна отново подчертава, че е преминало успешно и че там всъщност е изкарала достатъчно пари.

Това изказване идва, за да опровергае обвиненията на Азис, че някои певици ходят в Америка и изкарват съвсем малко там, като даже се принуждават да събират парите на входа.

Според Райна за всичко са се грижили организаторите и тя не е събирала никакви пари на входа, а се е чувствала като истинска звезда.

Посетителите на концертите са били много щастливи и са останали много доволни, като Райна била получила много покани да посети Америка отново и да пее и на още места.