Известната журналистка Светослава Тадаръкова разкрива в предстоящия брой на Горещо, че е разбрала за развода чрез писмо от съпруга си.

Основният мотив за раздялата бил изневяра.

"Той твърди, че аз имам любовник", каза журналистката, която отрича това да е истина.

“Още от самото начало смятам, че стана някакво активно мероприятие срещу нас, тъй като аз не съм и мислела да се развеждам – нито съм искала, нито съм провокирала такова нещо. За мъжа ми не съм точно сигурна какво се случи, защото според мен някой му подхвърли някаква информация някъде около Нова година. След това – поне той така твърди – бил наел някакви хора да ме следят и да ме подслушват. Ама преди това имало месеци наред някакви други, които са ме следили и са ме подслушвали... Според мен става дума за престъпна група – от тези, които преди са отвличали, защото аз бях чувала, че мъжът ми е в списъка на тези, които трябва да бъдат отвлечени навремето. И понеже това вече престана, сега тези групи се насочват към хора, които по друг начин трябва да бъдат изнудвани за пари. И така стана – започнаха да му се обаждат някакви хора от скрит номер...”

Преди дни журналистката сподели, че краят на семейния й живот идва след 17 години брак и че е притеснена какъв избор ще направят децата й относно това при кой от двамата родители ще останат, тъй като екс съпругът й ги подкупил с пари. Той заявил на децата, че ще спре да им дава пари и така те няма да имат средства, за да продължат образованието си в чужбина.

В Горещо тя заявява, че няма никакви претенции към съпруга си, но ще се бори за децата си с всички сили и средства: “Аз искам децата да са си при мен. Иначе ще им издера очите на всичките тези наоколо...”