Антония Петрова веднъж вече сподели, че след зимната сватба в Москва, се подготвя за лятната си, която желае да бъде на морето.

"Нашите отношения с Александър не са се променили след сватбата. Всичко е както преди. Както казват, сватбата се прави заради жената, за да се чувства по-сигурна, но при нас просто така го решихме", разказва Антония в свое интервю.

Мис България 2009 обяснява, че тя и Александър нямат църковен брак, защото решили да го оставят за по-късно.

"Тъй като първата ни сватба беше зимна, барокова ,пищна, студена, стил Екатерина Втора, решихме, че другата ще бъде през лятото, на плажа"

Едно от местата, които миската е харесала е Созопол, а другото - о. Мавриций. Антония е впечатлена от красотата на острова и в момента то е нейната топ дестинация и потенциално място за втората й сватба с Александър.

" Може да бъде нещо подобно като сватбата на Меган Фокс в Хаваите", допълва Петрова.

"Аз винаги знам какво искам, просто знам целите си, което е нетипично за една жена", споделя Антония за идеите си относно обзавеждането на новия си дом.

Снимките, които всички видяха в нейния профил в социалната мрежа, не са на дома, който тя и Александър в момента обзавеждат, а е апартаментът на родителите й.

"Все още няма как да покажа моя, защото е в процес на обзавеждане. Искам да има различни стилове, да има разнообразие. С Александър имаме почти еднакви вкусове и не се караме за нищо, лесно постигаме консенсус", хвали се миската, цитирана от Blife.bg.