В пълно фиаско се превърна американското турне на Азис.

Още със стъпването си на родна земя изпълнителят побърза да оплюе сънародниците ни в САЩ. Васко потвърди, че по време на концерта му в Ню Йорк е имало не един, а цели три боя, но той не е присъствал на тях. Но отрече новото му гадже да е отговорно за масовото меле, пишат от „Уикенд“.

„Те са се били като животни. Братя и сестри идват на концерта ми и седят на различни маси, надуват се един на друг кой има повече от другия“, разказва вбесен изпълнителят. Според зрителите зад океана певецът просто не може да преглътне факта, че е бил освиркан по време концертите си, пишат от kliuki.bg.

Огън и жупел Азис изля и върху колегите си, гостували в Америка преди него. Той обвини изпълнителите, че са разглезили българската общност там. „Това няколкочасово пеене, сватбарско отношение няма нищо общо с мен и моето творчество“, негодува певецът. Той твърди, че една звезда може да пее само по час - час и половина, а не както очакват зрителите по 3-4 часа.

Що се отнася до слуховете, че участията му са били бойкотирани, Азис категорично отрече това да е вярно. Изпълнителят сподели, че на концерта му в Чикаго е имало „цели“ 1500 души. Внушителна цифра според него.