Горещата клюка, че бившата депутатка от ПГ на Атака Калина Крумова и транспортният министър Ивайло Московски имали афера, обиколи парламентарните кулоари преди борени дни.

Историята потвърдиха депутати от групата на "Атака", които разкриха пред вестник "България днес", че аферата между министъра и бившата им колежка далеч не е от вчера.

"Калина и Московски имаха няколкомесечен флирт, който охладня около стачката в БДЖ. Тогава министърът, заради ангажименти, престана да се среща толкова често с нея", твърдят от "Атака", цитирани от

След като проблемите били решени, двамата отново се събрали.

Те не се движели непрекъснато заедно поради натоварените си програми, но се срещали поне няколко пъти в месеца. Депутатката и министърът били изключително дискретни и не искали да се шуми много за връзката им, твърдят запознати с отношенията между двамата.

В момента Крумова се води гадже на известен бизнесмен. Министърът пък е ерген и минава за един от най-желаните в кабинета "Борисов". Калина също е сочена за една от най-секси депутатките в парламента.

Самата Крумова също коментира пред "България днес" слуховете за връзката. Тя беше категорична, че това са слухове, които бившите й съпартийци от "Атака" пускат. Може би причината е нейното напускане на партията.