Докато участничките в риалитито ''Пътят към короната 2'', което проследява избора на Мис България 2012, дават гласност на редица социални проблеми, настоящата носителка на короната Ваня Пенева продължава своята мисия ''Преоткрийте красотата на четенето''.

Този път Ваня гостува на второкласниците от СОУ „Христо Ботев” във Враца. Красавицата прочете част от книжката ''Лазаре, Цветница и Великден във Врачанско'', след което получи грамота за своето участие в sедмицата на „маратонското четене”, която се проведе в града. Както винаги при своите четения, Ваня получи много подаръци и се снима с малчуганите за спомен, а раздаването на автографите отново отне повече от час.



В същото време момичетата, които се борят за короната на Мис България 2012, тази вечер ще продължат да се запознават с проблема с грижите за кучетата.

Това е втората кауза на красавиците, които са приели присърце някои от най-наболелите проблеми на обществото. Зрителите ще могат да проследят грижите на момичетата за четириногите тази вечер от 21:00 по TV7.

Гледайте ''Пътят към короната'', втори сезон, всеки вторник, четвъртък и събота, 21:00!

Посетете сайта на конкурса: и Facebook страницата: