Веселин Маринов се поти заради... феновете си! Няма концерт, на който изпълнителят да не се появи на сцената с мокри петна по дрехите и стичащи се капки по лицето.

Както наскоро стана ясно обаче, причината за мокрите изяви не е вълнението на певеца, а трик, който той от години използва.

За да убеди феновете си, че се раздава докрай за тях по време на участия, изпълнителят се увивал с… найлони.

Веско се потял насила с надеждата, че така ще задържи почитателите си. Асистентите на изпълнителя го увивали като мумия малко преди да излезе на сцената, а горещината на прожекторите и найлонът вършели цялата работа.

Съобразен с тази идея е и целият гардероб на изпълнителя. Всички костюми на Маринов са така подбрани, че мокрите петна винаги да личат. По този начин Веско, без да се напряга излишно изглежда сякаш се раздава максимално, пишат от „Всеки ден“, цитира kliuki.bg.

Триковете с найлоните обаче неведнъж са причинявали и сериозни неприятности на звездата. За не едно и две негови участия се знае, че от топлина едва не е припаднал.

Суетният изпълнител обаче продължава да използва трика си вече години. И макар обилното му потене, често е повод за шеги и подигравки, той продължава да се увива в найлони.

Снимки: Bulphoto