Луиза Григорова продължава да се появява в неадекватно състояние и да стряска познатите си със загубата на усещане за реалността.

Едно от последните интервюта на младата звезда за Music Space например шокира зрителите. В него Луиза говори бързо, превъзбудено, смее се шумно, не спира да повтаря колко много обича своята приятелка Весела и как, въпреки че не е лесбийка, би станала такава само заради нея.

Клипчето, която показва нагледно неадекватното държание и отнесен поглед на Григорова, обиколи бързо всички Интернет медии и сайтове за видеосподеляне, а потребителите бяха единодушни, че младата актриса е заживяла в образа на героинята си от „Стъклен дом“ – Алекс, която в последните два сезона имаше проблеми с наркотиците и алкохола.

Хора от обкръжението на Луиза също коментират, че актрисата все по-често пушела марихуана, а от известно време дори залитала и към по-тежките наркотици, пише bliasak.bg.

Голяма част от феновете на Луиза побързаха да обвиняват бившия й приятел Явор Бахаров за сегашното й състояние. Той бе хванат с малко количество марихуана през лятото. Тогава двамата отрекоха да са пушили и Луиза обясни, че всъщност приятел на актьора е бил задържан с цигара марихуана, но никой не е нощувал в ареста. Явор придружил авера си до Първо районно управление, за да не ходи сам.

Снимка: сп. Maxim