Актьорско съзвездие обсипа червения килим към салона на Cinema City за премиерата на „Още нещо за любовта” завчера.

Новата българска лента маркира и светския дебют на екзотичната Сепиде Делфоруз. Красавицата от персийски произход наскоро взе тапията си по медицина и противно на очакванията няма болни амбиции в киното. Фактът, че не се вижда като секссимвол от екрана, а като дерматолог, не рефлектира върху качеството на играта й.

В режисирания от Магдалена Ралчева филм тя е Малвина - арменка, която се венчава за безнадеждно болен пациент. Екранният й избраник е фотографът Дикран, изигран от Симеон Лютаков.

„Героят ми е душата на компанията, вечно усмихнат и с позитивна нагласа към света. Неразделен е с двугърбата си камила”, сподели пред медии звездата, нашумяла като Иванов от „Седем часа разлика”.



Лютаков неохотно представи и гаджето си Кристина Диманова, която е студентка по право. Стройната брюнетка прекара по-голяма част от времето си пред фотообективите под ръка със Сепиде, с която любимият й има гореща сцена.

Сравнително по-обран в демонстрацията на симпатии към колеги и журналисти бе Калин Врачански.

Момчето, което обича водните ски повече от медийното внимание, играе д-р Иван Руменов - светило в хирургията, което по политически причини е интернирано във Варна. Именно там изгнаникът открива истинското приятелство в лицето на Дикран.

Като романтик в бяла престилка Врачански привлича вниманието на продуцента Димитър Гочев и получава ролята на Камен в „Стъклен дом”.

„Още нещо за любовта” тръгва по кината от утре, но вече отнесе наградата за операторско майсторство на 14-ия международен бердянски филмов фестивал в Украйна.

Премиерата започна с едноминутно мълчание в памет на Велко Кънев, чието поклонение се състоя вчера във фоайето на Народния театър, пише в. "Монитор".

В последното превъплъщение на великия актьор се оглежда цяла социална прослойка – на богаташите, загубили имоти и положение след преврата на девети септември.