Теди Кацарова утре ще дели сцена с изключителния Майкъл Болтън в Рим.

Тя напълни куфарите си със страхотни бални феерии на модна къща "Феде" на дизайнерката Варя Георгиева, със зрелищен кожен тоалет на Евгени Петков от Лондон и с всекидневни стилни одежди на Жоро Драгнев.

Очарователната гласовитка отлетя за Вечния град, за да пее пред международни випове на грандиозната благотворителна вечеря в "Зала 900". Освен своите хитове тя ще изпълни и дует с крайно нашумелия испанец Кристиян Санчес, съобщава в. "Станадрт".

Ще ги аплодира каймакът на световния хайлайф - принцове, баронеси и графове от цяла Европа плюс членовете на кралски династии от Азия и Близкия изток. Силвия Кацарова също ще бъде сред публиката със съпруга си Любомир и компания от елитни бизнесмени.

Всяка маса струва по 1500 евро, а менюто е семпло, но много изискано. Всички приходи са за серопозитивни сираци в Етиопия, Мали и Израел.

Събитието е организирано от фондация "Децата за мир", в която работят Масимо Леонардели, личният съветник на София Лорен, и Ива ди Сантис, една от най-уважаваните българки в италианската столица.

Шармантният експерт във връзките с обществеността е пиар не само на великата София, но и на Валентино, Наоми Кембъл и още доста знаменитости. Преди години е сред най-добрите приятели на Джаки Кенеди Онасис.