Актьорът Джим Кери пусна в своя видеоблог обръщение към колежката си Ема Стоун, в което изразява чувствата си към нея.

"Ти си толкова красива, умна и добра. Ако бях малко по-млад, щях да се оженя за теб, за да си отгледаме дечица, с лунички и засмени... Обаче това е невъзможно. Желая ти много любов! Обичам те!", казва комикът в своето видеобръщение.

Реакцията на Ема Стоун (22), по-млада от Кери (49) с цели 27 г., засега е неизвестна. Актрисата нашумя с участието си в хорър-комедията "Зомбиленд", в която си партнира с Уди Харелсън и киноветерана Пол Сорвино. Стоун понастоящем се снима в "Новия човек-паяк", който ще излезе по екраните през 2012 г.



*Ема Стоун

Колкото до Джим Кери, актьорът има два брака и два развода - последният с колежката си Лорън Холи. Двамата се залюбват на снимачната площадка на култовата комедия "От глупав по-глупав", но бракът им просъществува по-малко от година.

"По онова време аз изкарвах по 4 млн. долара на филм, а тя ме караше да изхвърлям боклука, представяте ли си!", казва Кери по повод развода им.

Комикът след това имаше кратка афера с Рене Зелуегър, а през 2006 г. се сгоди за Джени Макарти, модел на Playboy и водеща по MTV. Миналата година обаче красавицата и Мистър Ейс Вентура се разделиха, пише БГНЕС.



*Джим Кери

Снимки: Getty Images/ Guliver