Мис "Искрено и лично" била сигурна, че Камата няма как да устой на всеизвестния и чар.

За да си намери повод за среща на четири очи с Камата, Миглена поискала интервю от него за списанието си. Доскорошната мъжемелачка отлетяла за Испания, за да поинтимничи на живо с Модерния ляв. Миглена се представила в качеството си на главен редактор на списание „Сезони", финансирано от Веско Маринов и жена му Цветанка.

Още от летището звъннала на Ицо и помолила за бърза среща. Стоичков замънкал, вероятно предусещащ проблем с напористата секс тигрица, пишат от Blife. В момент на неприсъща нему слабост дал съгласието си да се видят. От първия момент на поздрава и ръкостискането Миглена Ангелова пуснала в ход основното си оръжие - флирта. Интервюто се проточило цели 3 часа. Не стига това, ами в настъпателен план Миглена заврънкала Ицо да й уреди и интервю със старши-треньора на Барселона Сеп Гуардиола. Разбрала междувременно, че Стоичков ще лети до Бразилия и неспасяемата палавница изявила мило желание да го съпроводи. И този път незнайно как получила съгласие, пишат в kliuki.bg.

След като се върнала в България Миглена немедленно качила снимки на личната си страница във Фейсбук, с които доказвала на невярващите, че е отсядала в 5-звезден хотел на океанския бряг в Бразилия. Това всъщност си било намек, че може би е имала нещо повече със Стоичков в Южна Америка.