Есил Дюран е на сцената повече от 15 години. Време, за което успя да остави невероятни хитове. Днес певицата продължава с пълна пара напред, след като направи поредния си уникален албум „Забавляваш ме“.

Промоцията на новата й продукция бе преди няколко дни, на която освен песните си, Есил Дюран представи нов парфюм, отбеляза рожден ден и един още по-личен празник -15 години от първата среща с любимия й Борис, пише kliuki.bg.

На въпрос дали в попфолка има приятелства между изпълнителките пред „Уикенд за жената” Есил Дюран отговаря:

„Не може да има истинско приятелство, защото шоуто е налице, но бизнес вече няма. Всички ние се борим за вниманието на шепа хора, които трудно свързват двата края. Борбата е безмилостно жестока. Не се жалят никакви средства за да бъдеш едни гърди напред, защото никой не иска да е световно неизвестен, беден, самотен и болен. Имам няколко приятелства от детските и студентските ми години и те са ми достатъчни."

"С колеги от бранша държа да поддържам нормални взаимоотношения, базирани единствено на респект и уважение. От колегите съм в добри отношения с Рени и Ивана, която направи невъзможното, за да дойде на промоцията и да ме зарадва с топло присъствие и песен” – споделя Есил Дюран.

„Не крия годините си, те са си мои! Те са моята история, както и бръчиците. Хубавото е, че живеем във време, в което всичко можеш да поправиш, и аз се възползвам от тези екстри. Наскоро си направих тази популярна холивудска процедура – кислородна терапия с вкарване на хиалурон в порите на кожата. Има страхотен ефект! Подлагам се и на body shape за добра фигура на плажа” – казва в интервюто Есил.