След като Сергей Станишев вече е семеен, бившата му приятелка Елена Йончева още си момува, и няма никакво намерение да свива семейно гнездо.

През времето, в което Йончева купонясва, Сергей се амбицира и заформи неформално семейство с приятелката си Моника, че и дете си направиха даже…

Напук на всякакви социалистически норми, топ журналистката съвсем го е ударила през просото и демонстрира поведение на разхайтена гимназистка, когато е в компанията на възлюбения си Пламен, пише mamita-bg.com.

Освен по-свободното държание, Елена е споменала пред приятелки, че няма никакво намерение да се омъжва. А през това време „Уикенд“ докладва за нещо много интересно. Свидетели разпознали двойката на публично мероприятие и останали потресени от предизвикателното им държание.

Първоначално, русокосата репортерка и архитектът прикривали емоциите си, но постепенно започнали да се отпускат и час по-късно се хванали за ръце, разменяйки влюбени погледи.

Нищо лошо, с изключение на последния им жест, който втрещил част от присъстващите пуритани. В един момент Пламен не удържал страстта си и смело пуснал ръка на Елена, галейки бедрото й. На по-късен етап дланта му потеглила и по-нагоре.

Цялата ситуация била много смешна, тъй като и двамата вече отдавна не са в онази възраст, в която могат да си позволят подобно държание.

Все пак, в миналото си Йончева е била приятелка на бивш премиер – доброто възпитание изисква да е малко по-дискретна.