Лейди Гага демонстрира собствения си уникален стил за корицата на сп. "Harper's Bazaar".

С типичното си нестандартно поведение тя остро разкритикува куп други знаменитости и изказа загриженост за примера, който те дават на младите хора по целия свят.

Най-актуалната поп певица порица всички известни личности, които променят външния си вид. Тя казва, че буквално не може да понася звезди, които се фукат с чисто новите си лица и тела по кориците на списанията.

Хитовата изпълнителка подчертава, че никога не е "лягала под ножа" и не одобрява артистите готови да променят външния си вид на всяка цена. Според нея това е лош пример за феновете, които следват примера на своите идоли и се подлагат все по-често на различни процедури за разкрасяване.

"Никога не съм си правила пластична операция, за разлика от много други поп звезди. Мисля, че този непрекъснат стремеж към хирургични интервенции за разкрасяване създава несигурност у хората и е много вреден", споделя Гага за списанието и добавя:

"Замислете се колко модели и актриси с чисто нови лица виждате по кориците на списанията. Аз никога не съм го правила, защото се чувствам отлично такава, каквато съм. Достатъчно свободна съм, за да оставя света сам да прецени как изглеждам".

Източник: lifestyle.bg