Дрю Баримор, който през 2009 година направи дебютът си като режисьор, отново ще застане зад камерата, съобщи сайтът THR.

Освен режисьор носителката на "Златен глобус" изпълнителка е и продуцент на романтичната комедия How to Be Single.

Филмът разказва за събиранията и разделите на група жители на Ню Йорк, като проследява техните любовни истории за период от десет години, пише "Дневник".

Режисьорският дебют на 36-годишната актриса беше "Разбий, ги!", който излезе по екраните през 2009 година. В лентата Баримор изпълни и една от главните роли.

"Разбий, ги!" с мъка си върна вложените в него пари, като при инвестирани 15 млн. долара събра от кинопрожекции в цял свят 16 милиона.

Дрю Баримор е родена в градчето Кълвър сити (Калифорния) през 1975 година. Първата и значима роля е в "Извънземното" (E.T.) на нейния кръстник Стивън Спилбърг, когато е едва на седем.

Най-популярните роли на Дрю Баримор са в "Забранено за момичета", "Сватбата на певеца", "Целуни ме", "Лоши момичета", "Ангелите на Чарли", "50 първи срещи" и т.н. През миналата година актрисата получи "Златен глобус" за ролята си в сериала на НВО "Сивите градини".