Люба Кулезич ще претърпи пълна промяна в следващите няколко седмици, научи единствено “ШОУ”.

Целта е устатата журналистка да бъде разкрасена за старта на новото си предаване по ТВ7.

Кулезич ще претърпи тежки стоматологични процедури, включващи вадене и изпилване на зъби и поставяне разкрасяващи фасети. Русата амбиция щяла да се подложи и на допълнително избелване на ченето, за да заблести усмивката й от екрана. Щедър вестникарски бос от жълта медия бил готов да плати за всичко това, само и само новата му прима да получи заслужения успех, съобщава БЛИЦ.

Преди време той платил за нова рокля от френски дизайнер на Кристина Патрашкова, когато трябвало да участва в телевизионно шоу. Малко след това обаче тя го изостави и основа конкурентен вестник. Заради това злите езици около медийния бос коментират, че явно не си е взел поука.

Разкрасяването на Люба Кулезич няма да приключи само с избиване на зъбите и поставяне на нови. В новото предаване тя щяла да се появи и с дълга, руса грива ала Барби. Целта била лютата сръбкиня по баща да придобие миловиден имидж и да заприлича на италианските водещи. Засега Любица, както е истинското име на критичката, се опъвала единствено на предложението за уголемяване на бюста.

Метаморфозата на Кулезич щяла да бъде завършена с няколко процедури от нашумялата сред звездите хипокси терапия. Изключително скъпата процедура топи мазнини и оформя бедра. Близки до русата амбиция издават, че за целия курс вече били платени 2000 лева.