Фолк певицата Магда гостува в "Шоуто на Иван и Андрей".

Водещите веднага започнаха с въпроси за приятеля ú Красимир, с който певицата бе разделена за известен период.

"Сега сме заедно. Щастливи сме. Това е най-важното" - заяви Магда, цитира signal.bg.

Иван попита Магда, дали писанията в пресата я обиждат и даде за пример как едно списание е направило съпоставка на приходите и разходите на блондинката.

"Там пише: 1500 лева приход от участия. За разходите пише 500 лева кола, 500 лева грим, 3000 лева дрехи, 1000 лева аксесоари. Общият ти приход според тях е 5000 лева. Общо взето те казват, че ако не е приятелят ти, ти едва ли не не можеш да се грижиш сама за себе си. Това обижда ли те?" - попита Иван.

"Такива писания не могат да ме обидят. Аз съм емоционална и ги изживявам нещата, но ми отминава много бързо" - каза певицата и допълни: "Ние сме заедно от самото начало /б.а. Магда и Красимир/ и е нормално да си помагаме. Също така е нормално един мъж да се грижи за една жена. Освен за мен, предполагам и за всички дами е така. Аз също имам мои си доходи. Ето например вчера бях на участие. Не може да правят такива изказвания, при положение, че не знаят аз колко участия имам и какви странични доходи имам. Може да имам страничен бизнес - те въобще не знаят, за да ми правят такива калкулации. Смятам, че няма лошо един мъж да издържа една жена, но тя трябва да има и собствен доход, за да може да има и самочувствие" - категорична е Магда.

В края на шоуто Магда поздрави зрителите на "Нова телевизия" с новата си песен "Чакай ме там".

Вижте видео:

Магда - "Чакай ме там"