Виктория Петрова, чийто любовен живот е една от най-диксутираните теми из коридорите на Би Ти Ви, явно не може да бъде жена за един мъж.

След като първо се омъжи за оператора от същата медия Добромир Иванов, разведе се с него малко по-късно, след това името й се спрягаше в любовни авантюри с не един или двама богаташи, а накрая се гаджоса с друг колега – спортния репортер Петър Бакърджиев, Петрова отново е на лов за мъже, съобщава списание „Слава”.

Според предоставената информация, въпреки че Вики все още е официално гадже на Бакърджиев, тя отново се среща с бившия си вече съпруг.

Иванов и Петрова често били забелязвани да си гукат усамотени и в близост, която далеч не наподобявала приятелската. Самият Бакърджиев на няколко пъти засичал приятелката си в компанията на оператора, което водело до луди скандали и разправии помежду им.

От своя страна обаче, синеоката чаровница не отдавала голямо значение на нервните изблици на Бъки, които тя наричала динамика на връзката. Нещо повече – твърдяла, че срещите с бившите й гаджета поддържала любовната тръпка с настоящия й партньор.

Това не се нравело особено на Бакърджиев, който изпитвал изключителна ревност всеки път, когато палавата новинарка проверявала уменията си с мъжете.

сн. Булфото