Приятелката на Кристиано Роналдо - Ирина Шейк, с изненада научи, че не на всички се харесва да я виждат гола, пише "Монитор".

Оказа се, че съседите й са подали оплакване срещу нея, че няма пердетата на прозорците си, но не се притеснява от този факт и ходи из дома си без дрехи.

„Преди две седмици на вратата ми позвъни домоуправителят на къщата, в която е апартаментът ми, разказа Ирина в телевизионно предаване пред водещата Челси Хендър. - Обясни ми, че му е много неудобно да ме безпокои, но съседите ми са му се оплакали, че нямам щори или завеси на прозорците в апартамента си. Затова ми се наложи спешно да си купя пердета, макар че не виждам какво толкова интересно или възмутително могат да видят през прозорците ми.”

По думите на Ирина, за да реши колкото може по-бързо проблема на комшиите си, тя мигом закачила на прозорците някои от чаршафите си, за да успокои страстите, докато си купи подходящи завеси. „Подозирам, че оплакването е от някоя дебела стара мома. Не виждам кой друг би се възмутил от вида ми”, завърши Ирина.