Вчера Лияна снима клип на новия си сингъл "Ох, ох". По време на подготовката си тя даде интервю по телефона за Signal.bg и разкри някои от строго пазените тайни около парчето:

"Ако сега съм отправяла провокации към хората, това не е било нищо. Сега ще чуят и видят! Аз съм с напълно различна визия от предните ми клипове и хората ще останат малко изненадани, а пък самата песен няма как да ти кажа за какво става въпрос. Тя е супер весела. Песен, която те грабва от първия път. Сигурна съм, че още при първото ú пускане в заведенията ще се утвърди като една от любимите на клиентите. Текстът е доста провокативен и може би критиците ще ме осъдят. Ако проследят текста, ще видят защо в припева има една сричка, която граничи с... не мога да намеря подходящата дума... доста провокативна сричка, но пък куплетите говорят за нея. Аз съм сигурна, че ако се вслушат в текста от самото начало, тази сричка ще се оправдае" - разказва Лияна.

В авторския екип създал парчето влиза и самата певица, която не за първи път показва своя талант и в това да съчинява текстове.

"Текстът е на Лили Попова /б.а. Лияна/, а музиката е на Мартин Биолчев, за което много му благодаря, защото прави уникални парчета. Хора, много се радвам, за пореден път го казвам, че в България има такива добри композитори, на които може да разчитаме. Заглавието на песента е "Ох, ох" - именно от сричката" - обяснява изпълнителката и оставя една загадка към почитателите относно режисьора на клипа.

*Лияна

"И това ще е изненада - под чия режисура се снима клипът. Оставям хората да го гледат, да си кажат мнението и след това ще издадем режисьора" - казва, но пък подробно представя хората, на които се доверява за различната си визия този път.

"Това е един от най-интересните ми проекти, които съм реализирала. Дай, Боже, всичко да мине наред. Работя със страхотен екип. С моя любим и най-добър гримьор Бони, с Жоро, с Анелия Монева, която е моя хореографка, а навлиза и в ролята на стилистка, с Деница, която е моя колежка и ми помага в хореографията, а и Светлето, моята PR-ка ще вземе участие. Ще я видим пак в ролята на една добре танцуваща дама. Ние, нашето семейство, си я поддържаме. Тя няма право да ни изневерява. Коцето я пуска в мой клип, но за клипове на други колеги не я пускаме" - поясни Лияна.

Вижте фотогалерия:

Лияна - Фотосесия 2010

Вижте видео:

Лияна - "Пак лъжа"