На Иван и Андрей ще им се наложи да си свият джобовете малко.

Досега двамцата са свивали с никак не скромната сума от 100 хиляди лева всеки месец и то с помощта на директорката на програмите Олга Лозанова, която е сестра на Георги Лозанов. Обаче нея я уволняват миналата година и сега двойката опосуми няма да получава завидната и недостижима за много други известни личности сума, пише kliuki.bg

С шоуто си имаха за цел да изпреварят много рейтинга на „Би ти ви”, но не само че не успяват, а и лапат прекалено много парички. Заради неуспешния си опит да надминат телевизията, в която работеха преди, сега договорчето им с Нова телевизия ще се гледа наново.

В медията, с която се състезават, лакомниците получавали доста по-ниска сума от сегашната, разкриват от вестник „Шоу”. В нея дори най-скъпо платените актьори не получават завидната сума от 100 хил. лева, че даже и на половина не я достигат.

Едва 10 хиляди лева взимал всеки месец актьорът Краси Радков, научаваме от седмичника. Колегата му Виктор Калев прибирал 8 хиляди, а Мариан Бачев достига до скромните 4 превъртания на трите нули.